lördag 3 september 2011

På loppis i Rogslösa.

Jaha då vet man hur det är att stå på loppis i Rogslösa.Det var bara en klubb för inbördes beundran mellan de boende.Så där var man verkligen utanför, att man sedan kom i en bil som det står Uddevalla på,satte myror i huvudet på de flesta.Hur hade jag fått reda på att det skulle vara loppis där osv...Att jag hade köpt min bil från Tibro, tillhör egentligen inte historien. Håhåjaja men vädret var vackert och man hade gott om tid att dricka kaffe.Gjorde nog dagens klipp idag i alla fall.Köpte två numrerade originaletsningar av Walt Disney för 40:-Såg sedan på Tradera att någon ville ha 780:- styck,så då var ju dagen lyckad ändå.
Idag är det 44 år sedan som Sverige gick över till högertrafik.

fredag 2 september 2011

En sorgens dag.

Precis så sorgligt har det känts hela dagen.Min Findus gick ut vid 7 tiden på morgonen, som han alltid brukar göra.Men han kom inte hem vid 12-13 tiden som han också alltid brukar göra.Klart man blir orolig och befarar det värsta.Inte nog med det,RÄVEN var framme och visade sig vid 15 tiden.Jaha tänkte jag, nu är det kört,en katt mindre.Men sorgen förbyttes i glädje,när han kom hem vid 19 tiden.Hungrig och mycket trött.Tänk om han kunde tala om var han varit.Den hemligheten behåller han för sig själv.Men huvudsaken är att han kom hem.

torsdag 1 september 2011

Adelövs marknad.

Hemma från Adelövs marknad.Massor med folk och knallar.En liten undran bara,såg knallar med bilar registrerade i Spanien.Får dom bara komma hit och sälja?Lyssnade en stund på de underbara indianerna från Peru,som spelar och dansar så underbart.Skulle kunna lyssna på dom hur länge som helst.
Var på en loppis på vägen hem och där fick jag en kasse med äpplen,så nu skall det bakas äppelkaka.

tisdag 30 augusti 2011

Ännu en dag

Nyduschad,skönt.Skall snart åka och handla lite mat,det är så tomt i kylskåpet,så det nästan ekar.Blandat väder idag med.undrar om det skall bli någon värme mer i år?  Laila

Och regnet det bara öser ner.

Ännu en underlig sommardag,Med sol den ena stunden och sedan ösregn nästa minut.Inte lätt att veta hur man skall klä sej.Skönt att ha tak över huvudet.
Nu kom min lilla katt och vill kela med mej.Bäst att sluta för den här gången.Kram på er Laila.

 Min gamling Findus född 1999
Min lilla tjej Sarah född 2008