onsdag 15 februari 2012

Datahaveri

.
Lånade den här bilden på internet.Tycker den är helt underbar.

Sitter vid min gamla dator,eftersom min laptop har blivit helt tokig.Det går inte att skriva på den längre.ser ut som om jag håller alt knappen nedtryckt hela tiden.På det viset går det inta att logga in någonstans heller,kan inte heller komma åt mitt mailkonto.Hotade med att lägga den på garagegolvet och köra över den med bilen,för sämre kan den knappast bli.Tänk vilken tur att gamlingen fortfarande fungerar skapligt.Äldst är bäst,eller hur var det?Skall åka till Motala en dag och köpa en ny laptop,man har blivit så bortskämd med att man kan ta den med sig lite överallt.Sitter vid datorn på kvällarna,när Tv,n går.Är bara en massa skräpprogram ändå.
Kom ner en massa otrevlig snö inatt,roligt för barnen som har sportlov,men inte för oss gamlingar.?
Jag längtar till våren och bara vägar. Mina katter gör nog det också.Inget roligt att gå ut när det är snö överallt.En liten tur ut på trappan kan godkännas,men skönast är att få vara inne.Det bör de människor tänka på som bara slänger ut sina katter vind för våg.Alla katter älskar värme och då är det bäst för dom att få vara inomhus.

söndag 12 februari 2012

Lugnt för tillfället.

Findus sover på älsklingskudden,som dom bråkar om ibland.

Sarah sover.

Stumpan sover i sin korg.

Så för tillfället är allt lugnt igen,annars bråkas det om kudden som Findus ligger på..Tycker dom borde vara sams.Findus och Stumpan är ju helsyskon och blir 13 år i maj.Men det är väl som hos människor,att syskonen bråkar med varandra.Är Stumpan elak mot Sarah så kommer Findus och är elak mot Stumpan.Antagligen vill han beskydda Sarah,för de är verkligen kompisar.Skulle haft kameran framme häromdagen när dom stod på baktassarna och kramade om varandra.Urgulligt.

Tog en promenad i skogen idag,såg bara rådjursspår,ingenting annat.Verkar väldigt dåligt med djur i skogen.

På den här bilden finns det faktiskt en räv.Tog bilden från andra våningen häromdagen.Den var så fin med sin yviga svans.


En dikt till min avlidna mor.

Låt mina tårar bli en sjö,
Våra minnen bli en båt
Så jag kan ro över till andra sidan
och hämta dig tillbaka.

VAR HÄLSAD MODER JORD!