lördag 10 september 2011

Nu jäklar!!!!!!

Så sitter då det första fönstret på plats.Här krusar vi inga snickare som varken hör av sej eller kommer,(trots löfte vid midsommar).Vi klarade det alldeles själv och DET BLEV BRA. Så nu är det bara att fortsätta med nästa,men som pensionärer som vi båda är,så tar vi ett fönster i taget. Måste vara fint väder också förstås.
Idag har det faktiskt varit uppehåll hela dagen,fantastiskt.Har börjat att plocka in mina pelargoner så smått.Frosten kan slå till fort och då vore det synd om de frös.

fredag 9 september 2011

Hobbyrummet

Idag har det jobbats minsann.Håller på att inreda mitt nya hobby/vävrum. Det kommer att bli bra när det är färdigt.Burit dit alla mina pärlor och smyckestillbehör,så nu får jag sitta i lugn och ro med pärlandet.Har varit lite svårt att sitta inne med det.har ju tre katter som gärna hjälper till.Strålande solsken idag,fast visst känns det att det är höst.

torsdag 8 september 2011

Skogspromenad och livstankar.

Äntligen så bra i min tå så jag kunde gå en ordentlig promenad i skogen.Om man nu kan kalla det promenad när man klättrar över stock ock sten.Plockade både kantareller och trattkantareller.Hittade en korpfjäder också,kanske den ger mej tur.Man vet aldrig.
Tänkte på den tragiska händelsen i Ryssland igår.När en ung familjefar fick släppa livet till på grund av dåligt flygbränsle.Fruktansvärt tragiskt.Mina tankar går till hans familj och övriga anhöriga.Han hade alltid så mycket hyss för sej på isen,så det var roligt att följa hockeymatcherna.
Men livet går trots allt vidare.Det blir en tankeställare,att livet är oförutsägbart.man vet aldrig när det tar slut.Så ta tillvara på varje minut.

tisdag 6 september 2011

Nu är jag arg!!!!!!!!!!!

Var hos min 92-åriga mor på hemmet igår.Där står två stora brev från Statistiska Centralbyrån i Örebro.Jag såg rött!!!!!!De sänder ut enkäter som min senildementa mor skall svara på.Jag har skickat tillbaka två brev och trots detta kom det mer.Då ringde jag och fick tala med chefen.Berättade för honom att min gamla mor inte kan svara på något sådant:Hon känner inte igen sin egen dotter,man förstår inte vad hon lallar om.Det förstod han då i alla fall.Men det sista han säjer är att jag kan väl fylla i enkäten med vad jag tror hon upplever?????????Vad är det då för vits med statistiken.Nu skickade jag i alla fall tillbaka båda breven igen och kommer det fler,så skall jag polisanmäla dom för trakasserier.Någon måtta får det väl vara i samhället ändå.Det är min åsikt och den står jag för.

Väggord

Ja,så har man lärt sej ett nytt ord för klotter.Kan inte förstå att någon betalar för att få ord på väggen!!!!!!Ingen har talat om hur väggen ser ut när man tröttnat på orden.Kanske måste tapetseras/målas om.Då blir det en dyr historia. Är nog bättre med en tavla,då blir det i alla fall bara ett spikhål.

måndag 5 september 2011

Varit i Gränna.

Var och hämtade en vikskärm till mitt nya hobbyrum.Blir perfekt.Burit in en tung bokhylla också.Det blir nog bra när det blir färdigt.Men det går sakta,så sakta.Dagen började bra med fint väder,men så mulnade det på eftermiddagen och ikväll har det varit skyfall emellanåt.Tycker nog att det kan räcka med regn nu.
Undrar just varför talgoxar och blåmesar börjar kolla in fågelholkarna? Dom kanske kollar in dom för sin övervintring,ja vad vet jag.Vore roligt om någon som läser det här kunde göra någon liten kommentar.

söndag 4 september 2011

Loppisfynden från igår.
Gammal kakburk 40:- Originaletsningar två stycken för 20:- per styck.Var alltså en givande dag.Vilket underbart väder det har varit idag,nästan 24 grader i skuggan.det är bara att njuta.