lördag 8 oktober 2011

Testing,testing

Min första bild med den nya kameran.Blev inte så tokig.Sarah flirtar vilt med den,hon är en riktig liten linslus.
Hade trevligt besök igår.Två av mina gamla arbetskamrater kom och hälsade på.De hade med sej en fin blombukett,vi drack kaffe och pratade,pratade och pratade.Tre timmar gick alldeles för fort. Inatt skall vi få frost påstås det,så nu är alla mina blommor intagna.Måste väl acceptera att det är höst.Skall byta mina sommardäck till dubbdäck.Behövs om man skall ta sej fram på grusvägen. Får väl se om grabbarna i Gränna kan hjälpa mej efter helgen.
Jaha så har ännu en sosse klantat sej.Är det inte Toblerone så är det bidragsfusk.Vart är världen på väg egentligen?Att dom aldrig lär sej.Men den som mycket har vill ha mer.

tisdag 4 oktober 2011

Diskriminering och äpplen.


Är man gammal,så är man verkligen diskriminerad.Efter 65 års ålder får du inga banklån till ex.Bankerna tror väl att du skall dö när som helst.På bilfirmorna blir man helt nonchalerad,klart de yngre går före,eller?
OKIDOKI men hamburgaren var god i alla fall.Fint väder idag men frampå kvällen började det blåsa igen.Regnet kom också.Skall leta reda på mera grejor att sälja.Bättre med pengar än en massa saker som bara tar plats.Varit hos dottern och plockat äpplen,så nu blir det äppelkakor.Gott att ha i frysen,när man får besök.

söndag 2 oktober 2011

Jag vet var skåpet skall stå.

Så var det då på plats.Tyckte det var synd att sälja det här.Efter lite tänkande,så hittade jag en plats till det i alla fall.Men porslinsknopparna skall jag byta ut.De passar inte alls,tycker jag.MEN jag har fortfarande ont i ryggen efter allt bärande.Fönstren är på plats och livet börjar återgå till det normala igen.Skönt,skönt,skönt.
Inte var det meningen att det här gamla tråget skulle bli kattsäng.men eftersom Findus tyckte det var skönt att ligga där,så får det väl bli så då.
Inte lika dimmigt idag,som det var igår,så idag kanske min tvätt kan torka ute.Blir väl kanske sista gången för i år.
Imorgon åker fasadflaggorna in för vintern,trädgårdsmöblerna är redan inomhus och jag förbereder mig till att gå i ide.Ja nästan i alla fall.