fredag 30 september 2011

Underbar sensommardag


Ja idag har jag gjort Gränna osäkert.Reparerat klöspinne till katt och sytt fast tyg i en kattkorg. Var lite nervös,men det gick riktigt bra.Fick en ny bekantskap på köpet.
Vilken underbar dag vi haft,mera mera mera!!!!
Igår bar vi in ett STORT skåp,det kändes i både armar ,ben och rygg.Men det blev jättebra när det väl kom på plats.Är så himla NÖJD.
Tur att man inte lever och bor i Saud-Arabien. Där får inte kvinnan göra något annat än att föda barn.Hon får inte lämna hemmet utan mannens tillåtelse och inte köra bil.Något sådant skulle jag ALDRIG acceptera.Tack kära moder,för att jag blev ditt barn här i Norden.

tisdag 27 september 2011

Ingen vila här inte.

Röjt i garaget idag och det behövdes verkligen.I ett garage skall man ha bilar och inte en massa skräp.
Vilket underbart väder vi har,synd bara att det mörknar så tidigt.
Såg något konstigt igår.Bonden som har sina kossor härutanför,gick bland korna och fotograferade dom!!!!Skall han göra familjeporträtt eller sälja dom på Blocket???Ja hur som helst,så kan man undra.Livet är fullt av undringar och svar får man inte alltid.
Som tex.Brinner ljuset ner eller upp?

söndag 25 september 2011

Emigrant ?

Ja dagarna går,alldeles för fort ibland.men det är bara att hänga med,så gott det går.Satt och funderade på en sak i bilen från Sunhultsbrunn igår.Vi fick med oss en fluga i bilen och den flög ut , när vi kom hem.
Kan man kalla den för invandrare eller emigrant?Hur blir den mottagen av de flugor som finns här?Det kanske blir ,som bland oss människor.En del accepterar den nya flugan och andra inte.Varför har det inte forskats i en sådan viktig sak?Det är lika viktigt för männskligheten att få veta som mycket annat som det forskas i.
Undrar om det blir en fin dag? Hoppas kan man alltid göra.