fredag 13 januari 2012

Konstnären Naturen och strömlöst.



Tog en skogspromenad och hittade elefantmannen.
Tänk vilka vackra tavlor natur målar,jag kan aldrig se mig mätt på dom.de skiftar ansikte hela tiden.Går man några meter framåt,så ser tavlan helt annorlunda ut.Det är bara att njuta.
Vid 14 tiden gick strömmen(undrar just vart)och den kom inte tillbaka förrän vid 19,40.När jag ringde Vattenfall,så fick jag veta att jag kunde få besked via SMS eller e-post.HAHAHA jag som inte har någon mottagning här,varken på mobilen eller det mobila bredbandet.Dagens gapskratt alltså.

VAR HÄLSAD MODER JORD.

torsdag 12 januari 2012

Höstrusk!

Bild på mitt lilla hus.
Nyårsafton 2009 så hade vi så här mycket snö och jag minns att det var riktigt kallt.2010 hade vi över en meter snö,så då såg vi inte staketet engång.Idag blåser det nästan storm och regnet vräker ner med en otrolig styrka.Passade på att köra ut bilen,så kanske smutsen kan regna av lite.Blir ju mycket lera på bilen eftersojk jag bor vid en grusväg.Däremot är det noll med salt i smutsen,alltid en positiv sak.Måste se det positiva i allt.Som idag t.ex,det kunde ju ha snöat istället och hur mycket snö hade inte det blivit?Tack o lov att det regnar.Undrar just hur länge vi får behålla el och tele den här gången.
Idag har jag tillverkat ett armband, som faktiskt blev riktigt fint.Ibland får jag inspiration och då är det bäst att passa på.Annars är det stickning som gäller för tillfället.

                                                     VAR HÄLSAD MODER JORD.

tisdag 10 januari 2012

Vinterpromenad i skogen.

Min favoritplats.Titta bara vilken underbar sten.Man kan nästan förnimma att det kan vara en gammal blotplats.

Såg spår efter älg,rådjur,räv,hare,ekorre och möss.

Men såg inga djur den här gången.

Men visst finns det liv i skogen,ja även min trädgård har haft besök,av både räv och hare.Men det var nog inte samtidigt,för då hade det väl gått illa för haren.

Vackert,vackert.

Ja så kom då snön och visst är det vackert med allt det vita på träden.Allt ser så rent ut.Men annars tycker jag inte om snö,det ger bara problem på vägarna med halka och elände.Vår väg blev plogad idag,så nu kommer vi ut.Brukar inte vara några större problem,skönt att ha dubbdäck på bilen.
Tyckte att det regnade ute nu,så i morron är väl snön borta igen.

VAR HÄLSAD MODER JORD.

måndag 9 januari 2012

Julgransplundring.



Så kom då vintern till slut,med snö och kyla.Inte så mycket förstås men det är precis lagom.


Så var det då dags att plocka bort julen igen.Men jag har funderat på en sak.Skulle man inte kunna använda granen mera.Nu för tiden har ju de flesta plastgran,så den barrar ju inte.Man kan klä den i rött till jul,silver till nyår,gult till påsk och full med blommor till midsommar,spöken och pumpor till hallowen.Ja man vet aldrig vad som händer i framtiden.




                                                    VAR HÄLSAD MODER JORD.

söndag 8 januari 2012

Spilld kvinnokraft.


ÄNTLIGEN FÄRDIG!
Jösses vad jag har jobbat med dessa julgransprydnader.Trodde aldrig jag skulle bli klar.Det var inte mindre än drygt 40 talet olika färgnyanser,men några stygn av varje ibland.Men visst blev dom fina?
Spilld kvinnokraft kallas det visst för.
När matte eldar i braskaminen,så passar vi på att ligga så nära vi kan.Man är väl inte katt för inte.

Jag är ju lite finare än dom andra två,så därför ligger jag i fina stolen.Den passade mig alldeles utmärkt.
Jag blundade när blixten brann av,men jag tyckte ändå att jag blev fin.